Heissan ihanaiset lukijani!

Tänään olisi vuorossa uusi osa ja jatketaan siitä, mihin alunperin jäimme. 

LUKUILOA! <3

 

Screenshot-7.jpg

Voisihan ne aamut varmaan huonomminkin alkaa. No, mutta ainakin meidän aamuvirkku puutarhuri on työntouhussa. Rahan tuloa ei voi estää!

 

Screenshot-8.jpg

Jokaisena aamuna Anna siivosi ja hoiti puutarhaa. Tätäkö se elämä on loppuun asti?

 

Screenshot-3.jpg

Joka toinen päivä Anna kävi ulkona eri paikoissa tutustumassa uusiin ihmisiin. Hänen piti unohtaa Vihtori, mutta hän ei vain voinut..

 

Screenshot-5.jpg

Screenshot-26.jpg

Koko talon siivous alkoi, jotta yksinäisyys unohtuisi. Pian pitäisi lähteä käymään Clairen luona kyläilemässä, sillä hän halusi esitellä pienokaistaan ja saada vanhan ystävänsä takaisin. Synnytyksen jälkeen hän oli mennyt heikkoon happeen.

 

Screenshot-34.jpg

Puhelinkin pirahti pikaisesti vielä tässä välissä ja Anna päätyi vastaamaan.

- Hei meidän on pakko puhua, mutta Janna ei saa tietää..

- Ei meidän pitäis tavata sä oot naimisissa.

- Edes yksi kerta Anna, rakas.

 

 

Screenshot-12.jpg

Elämässä asiat pitää järjestää ennen, kuin on aikaa rakkaudelle. Vanha ystävä teiniajoista, joka haluaa sinut elämäänsä ja antaa sinulle mahdollisuuden pienen lapsen elämään. Eikö siitä pitäisi iloita?

 

Screenshot-13.jpg

- Hän on Tia, ylpeä äiti myhäili kotitöitä tehdessään.

- Kaunis nimi kauniilla lapsella, Anna huokaisi ihastuksesta nostaessaan Tiaa syliinsä.

 

Screenshot-18.jpg

Anna oli täysin pienen Tian lumoissa. Hän oli tullut auttavaksi kädeksi Clairen luo, kun isä olikin hylännyt lapsen tämän synnyttyä. Anna tiesi, että nyt Claire tarvitsee häntä enemmän, kuin koskaan. Claire ei kuitenkaan ole edes syypää Annan menneisyyteen. 

 

Screenshot-19.jpg

Koko viikonlopun Anna tätä pientä nyyttiä hoivasi, jotta äiti saisi vihdoin latautua kunnolla.  Yksin synnyttäneenä yksinhuoltaja äitinä ei varmasti ollut helppoa. Nämä ovat niitä hetkiä, jotka saavat Annan oikeasti miettimään valintojaan. Kuka olisi oikea hänelle? Kuka voisi rakastaa hautaan asti?

 

Screenshot-15.jpg

- Olet sinä Tia kyllä rakas minullekin. Et saa ikinä unohtaa sitä, Anna kuiskasi pienelle nyytille ruokkiessaan tätä. Pian maidon voimalla lapsi nukahti ja Claire sai itsensä ylös sängystä.

- Kiitos paljon! Et tiedä paljonko tämä minulle merkitsee, Claire huokaisi surullisena ja halasi Annaa pitkään.

 

Screenshot-9.jpg

Ja näin oli aika palata takaisin normaalin oman elämän pariin. Päivä alkoi laskujen maksulla..

 

Screenshot-10.jpg

ja jatkui sadon korjuulla.. Tänään olisi palkkapäivä! Siksi Anna marssi varmin ottein ruokakauppaan suuren satonsa kanssa.

 

Screenshot-27.jpg

Viimein Anna suostui tapaamaan Vihtorin vesiputoksilla. Tapaaminen piti salata niin hyvin, kuin vain voisi.

- Mites sulla menee? Tuottaako sato hyvin? Mä ainakin pyrin ostaan vaan sun ainoan paikallisen ja vieläpä kotimaisen puutarhurin tuotteita, Vihtori selitteli innoissaan lääkärin takki päällään.

- Vihtori ole kiltti ja mene asiaan, Anna huokaisi surullisena.

 

Screenshot-28.jpg

Niinpä Vihtori vetäisi Annan vasten itseään ja suuteli tätä intohimoisesti. Tämä oli uusi tunne Annalle. Sydän löi tuhatta ja sataa, tuntui, että happi loppuisi. Aivan, kuin sukat pyörisi jaloissa. 

 

Screenshot-29.jpg

Anna oli kiskaisemassa itsensä hämmentyneenä irti, mutta Vihtori otti tämän vielä halaukseen kädestä kiinni pitäen ja silitellen. Lopulta hän kuiskasi Annan korvaan:

- Älä tee tätä itsellesi, äläkä vain minun vuokseni. En päästä sinua toista kertaa pois.

- Vihtori sinulla on vaimo.. ja lapsi.. Anna huokaisi kyynelten valuessa. Vihtori huomasi tämän ja pyyhki kyyneeleet Annan poskelta.

- Anna meille edes mahdollisuus, jos sinä olet se oikea minulle Jannilla ei ole, mitään väliä.

 

Screenshot-31.jpg

Vuosien vieriessä Anna hoiti puutarhaa ja pikku Tiaa. Hän myös kävi Clairen kanssa usein kahvittelemassa ja ulkona rattaiden kanssa. Illat hän soitteli Vihtorille, joskus hän jopa..

 

Screenshot-36.jpg

Ei vain voinut vastustaa Vihtoria.. Vuosien salassapidon jälkeen Anna alkoi kyllästymään, mutta Vihtori vain aneli tätä odottamaan, jos rakasaa oikeasti.

 

Screenshot-35.jpg

Tällä kertaa uteliaisuus tuotti tuhoisaa jälkeä. Aatos oli seurannut isäänsä, koska halusi tietää, miksi vanhempien välit viilenivät entisestään. Sitä paitsi, missä isä oli joka päivä? Tässäpä oli pojalle vastauksia kerrakseen..

- Isä!

- Aatos?! Lupaa minulle, ettet kerro äidille. Älä satuta häntä turhaan. Sitä paitsi, mitä sinä täällä teet? Vihtori oli aivan järkyttynyt.

 

 

Screenshot-4.jpg

Joka aamu Anna nousii sängystä hoitamaan työnsä pois alta. Ensimmäinen ja viimeinen ajatus päivässä oli aina Vihtori..

- Kunpa hän jo uskoisi, että rakastan häntä ja jättäisi Jannin.. Anna huokaisi surullisena.

 

Screenshot-42.jpgScreenshot-39.jpg

Keskiyöllä ei hirveämmin näkynyt ihmisiä uimalassa, joten kaksikko päätti hyödyntää tämän.

- Murrr.. Näytät tyrmäävältä bikineissäsi, Vihtori flirttaili Annalle saaden tämän aina kikattamaan naurua, joka oli yksi syy, miksi Anna oli saanut Vihtorin sydämen.

 

Screenshot-38.jpg

- Tää vesi on aika kylmää, Vihtori manaili kokeillessaan vettä jalallansa. Se oli virhe, sillä Anna tuuppasi Vihtorin alas ja hyppäsi perään . Vedessä he vain suutelivat, roiskivat toisiaan. Tämä oli, sitä tosi rakkautta! <3

 

Screenshot-43.jpgScreenshot-44.jpg

Joinakin iltoina Vihtori salakuljetettiin pimeällä nukkumaan Annan viereen.. Hyvin tähän asti oli ylityöt uponnut syyksi, jopa yöllisiin poissaoloihin.

 

Screenshot-46.jpgScreenshot-51.jpg

Anna oli saanut kutsun kartanolle. 

- Älä pelkää ei täällä ole ketään Vihtori sanoi suudellen Annaa.

 

Screenshot-55.jpg

Kokoajan Vihtori oli epäillyt Annassa olevan, jotain hämärää. Nyt hänen ollessaan umpi rakastunut hän päätti ottaa selvää, minkä takia Janni oli viime aikoina ollut varpaillaan. Sitä paitsi Anna muistutti vuosien takaa, jotain.

Niinpä hän hyödynsi tilanteen vieden Annan ansaan.

 

Screenshot-54.jpg

Annan suu loksahti auki hänen nähdessään heidän keskelle tulevan vanhan kylpytakki naisen. Nainen repäisi Vihtorin irti Annasta ja alkoi raivoamaan tälle.

- Aatoskin tiesi tästä?! Miksi kasvatat lapsesta samanlaista petturia, kuin itse olet... Sinä et tunne tätä naista, joten anna olla. Häivy silmistäni, ota tämä sormus äläkä ilmesty silmiini enää ikinä! Et saa tavata Aatosta enää ollenkaan ja sinä saamarin lunttu! Minä kostan sinullekin! Janni huusi.

 

Screenshot-56.jpg

- Mitä tää on olevinaan? Millä oikeudella haukut mua luntuks?!

- Se sä oot koko ikäs ollu! Huomaa, millasia kakaroita lastenkodeista kasvaa.. Janni tuhahti.

- Janni sulla ei oo varaa sanoo. Sä teit musta tällasen, kun jäin ilman, mitään. 

- Vihtori rakas hän on Catherine suljetusta ilotalosta. Hän pilasi sen alusta loppuun asti itse. Senkin pahainen huora. Et tee muuta, kuin vie varttuja miehiä ja myy itseäsi, Janni naurahti.

 

Screenshot-58.jpg

Tämä oli Annalle liikaa ja hän syöksyi Jannin kimppuun. Vihtori luikki paikalta pois katsomaan, että Aatos varmasti nukkuisi eikä herää meteliin. Sitten hän luikahti parvekkeen kautta töihin.

Anna oli jäänyt odottamaan, että Vihtori pääsisi töistä. Hänen olisi aivan pakko puhua tämän kanssa..

 

Screenshot-48.jpg

- Tämä ei ollut tosirakkauden teko. Sinun on varmasti paras lähteä elämästäni edes poikasi vuoksi.. Nyt olisi aika toimia oikein..

- Älä hassuttele pääsin Jannista eroon ja hän ei voi oikeushallituksen vuoksi riistää minulta poikaa. Olenhan iso nimi. Olisin toki voinut hoitaa tämän toisella tapaa, mutta nyt on näin.. Nyt ei ole enään, mitään estettä meille! Jätän rikkaan elämäni ja muutan maalaistaloon kanssasi. Mennään naimisiin ja eletään elämää täysillä. Rakastuin sinuun ensisilmäyksellä jo ilotalossa. Sitten katosit ja Janni oli umpi rakastunut minuun. Minun oli pakko jatkaa sunset valleyn suurta sukua aj kohota urallani eteenpäin.

- Oot sä ihan hullu! Sä sait tietää mun menneisyydestä ennen, kuin ehdin edes kertoa.. Sitä paitsi sä teit väärin mua kohtaan. Mäe en tiedä voinko mä enää luottaa suhun..

- Mä todistan sen ja mä tiedän sen, että Janni on kädetön. Ei hän voi kostaa sinulle.

 

Screenshot-64.jpgScreenshot-62.jpg

Voi ne hommat toki näinkin sopia.. :D Kaksikko lukitsi Jannin parvekkeelle ja hyppäsi tositoimiin Jannin sängyssä. Ehkä tästä kaksikosta voikin vielä tulla jotain!! <33 

Sp1 sääntönä oli, että lasta ei saa tulla ennen avioliittoa. Sitä minä noudatan... Saapa siis nähdä tuleeko Anna raskaaksi ja joutuuko tämä hyppäämään vaimon rooliin!

 

KIITOS, KUN LUIT! <3

(34 kuvaa)