Heissan ihanaiset! 

Uusi kone on hankittu ja peli on vielä vajaavainen, koska lisäosat ja muut ovat isälläni eikä minulla ole koodeja siirtää pöytäkoneelta kannettavalleni, joten näillä mennään, mitä on saatavilla. 

Aloitetaanpa siis uusi sims haaste erot sukupuussa! 

LUKUILOA! <3

 

Screenshot-5.jpg

Tässä on uuden sukupuumme aloittaja Anna Rossies. Hän on iloisenoloinen pisamainen porkkana hiukset omaava lempeä maalaistyttö. Unelmanaan hänellä on saada täydellinen puutarha maanviljelijänä. Tottakai myös jatkaa sukuaan eteenpäin, mutta kriteeri tulevalle kumppanille on, että tämä on ulkoilmasim/kalannarraaja tai viherpeukalo.

 

Screenshot-2.jpg

Tällainen ihana luksustalo odotti meidän pientä Annaa. Maalaiselämä näkyi ulosasti, mutta onneksi se ei haitannut sukumme tulevaa matriarkkaa. Hän tiesi vain haluavansa elää vapaana ilman sääntöjä kasvattaen sukuaan ja toteuttaen unelmansa maanviljeliänä. Olihan hänen luonteensa perhekeskeinen, ulkoilmasim ja viherpeukalo.

 

Screenshot-28.jpg

Anna aloitti kotiutumisen Sunset Valleyhyn laskujen maksulla. Olihan hänen pakko maksaa jotain asumisestaan. Olikohan sittenkään hyvä idea uskoa vanhaa lapsuuden ystävää ja palata oman alkuperänsä luo. Tänään olisi tarkoitus koiutua tapaamalla keskustassa mies ehdokkaita!

 

Screenshot.jpg

Mutta ensin täytyy asiat hoitaa tärkeysjärjestykseen ja aloittaa päivän tehtävät kylvämällä ainoa rahan lähde vanhoilla taidoilla. Pian puutarha olisi pystyssä ja alkaisi tuottamaan satoa!

 

Screenshot-3.jpg

Vielä ennen lähtöä piti selata sanomalehti läpi. Ainoa kylää koskeva asia oli laamojen voitto 3-2. Sentään joku hyvä uutinen muuten kuolleessa kylässä. Työpaikkojakin oli vain vähän tarjolla, mutta onneksi niitä Anna ei tarvitse. Lopuksi piti leikata kupongit kirjakauppaan. 

 

Screenshot-10.jpg

– Hei! Anna Rossies, hauska tavata. Onkohan meillä, jotain yhteistä ulkoilman ja siihen liittyvien asioiden kanssa, Anna kysyi silmät säihkyen säikäyttäen vaalean miehen.

– Hei.. Boyd Wainwright. Anteeksi, mutta yli nörttimys elämäni ei halua sinunlaisia lähelleni, Boyd mutisi hämillään loukaten Annaa.

 

Screenshot-8.jpg

– Hei Anna Rossies, hauska tavata.

– Thorton Wolff Sunset Valleyn tunnetuimpia toimitusjohtajia, Thorton sanoi katsoen Annaa ylimielisesti mittaillen päästä varpaisiin.

 

Screenshot-9.jpg

Kaksikon juttu ei oikein lähtenyt luistamaan hyvin, sillä Anna erehtyi kysymään ensimmäisten kysymysten joukossa hänen perheestään. Vastauksena hän sanoi kauheita sanoja, miten hän kuvaili vaimoaan, joka haluaa lasta. Tuli ilmi, että Annan tapaama mies on lastenvastainen. Ehkä tämä keskustelu olikin tässä.

 

Screenshot-12.jpg

Anna pääsi juoru ringin keskelle, jossa kuylän pahin juoruakka kertoi Thortonille juoruja Boydin vaimosta. Tottakai Boyd närkästyi tästä ja heillä alkoi kunnon tahtojen taistelu. Anna sai tilaisuuden hivuttautua pois tilanteesta haukotellen ja valitellen väsymystään.

 

Screenshot-7.jpg

Seuraavaksi Anna tapasi postimiehen, joka oli ulkoisesti miellyttävä.

– Hei! Anna Rossies hauska tavata. 

– Samoin, mutta olen nyt todella kiireinen, joten täytyy jatkaa matkaa! Niinpä mies jäi mysteeriksi Annalle..

 

Screenshot-14.jpg

Viimein Anna löysi kiinnostavan henkilön johon hän koki viehätystä ulkoisesti ja sisäisesti. Miehessä oli jotain mystistä ja kovin tuttua, mutta Anna ei osannut heti sanoa, mikä asia oli.

– Anna Rossies, hauska tavata, Anna huokaisi ääneen nähdessään miehen läheltä. Tämä olikin vanha.

– Vihtori Eririkas, ja samoin, hän sanoi myhäillen. Hänen kasvoilleen nouosi erikoinen ilme, joka sai Annan sisällä kuohumaan!

 

Screenshot-18.jpg

Mutta Anna ei antanut tämän olla esteenä tutustumiselle, joten hän jatkoi Vihtorin jututtamista ja parin tunnin aikana hän sai jokaisen Vihtorin piirteen esilllle. Yhteisiksi piirteiksi heille paljastui ulkoilmasim ja perhekeskeinen.

 

Screenshot-13.jpg

Boydin vaimo käveli ohi vilkuillen Annan toimia. Päässään hän mietti, mikä tätä naista vaivaa. Hänhän oli lähennellyt naimisissa olevia miehiä ja ajanut postimiehenkin nurkkaan! Todellisuushan on eri, mutta tottakai aina on tilaa uusille juoruille varsinkin "tulokkaasta". Eihän kukaan osannut yhdistää häntä menneisyyteen.

 

Screenshot-15.jpg

Loppu illan Vihtori kertoi hänen työstään sairaalassa nyt ja matkan varrella. Anna sai tietää Vihtorin olevan geeniterapeuttina. Ilta ja päivä vain hurahti heidän ohitseen, sillä he olivat aivan luodut toisilleen. Niin sanoivat heidän kemiansakin!

 

Screenshot-32.jpg

– Melkoinen päivä. Nyt luulisi unen tulevan ja huomenna jatkan puutarhan parissa. Ehkä voisin tavata myös ystävän, Anna mumisi väsyneenä itsekseen istuessaan sängyn reunalla.

 

Screenshot-36.jpg

Seuraavana aamuna Anna heräsi kukonlaulun aikaan. Hän nousi suoraa sängystään hoitamaan puutarhaansa, joka iti hyvää vauhtia. Pian tulisi rahaa!

 

Screenshot-33.jpg

Tultuaan sisälle Anna kaivoi puhelimensa ja soitti vanhalle lapsuuden ystävälleen kertoen eilisestä Vihtorista. Anna ei ymmärtänyt, miksi puhelimen toisessa päässä oltiin niin järkyttyneitä. 

– Anna meidän täytyy yavata heti. Tule kauppatorille, lopuksi puhelimen toisesta päästä painetiin punaista luuria ennen, kuin Anna kerkisi vastata.

 

Screenshot-37.jpg

Kauppatorilla ei vielä näkynyt elämää, joten Anna käytti tilaisuuden hyväksi ja käväisi kuponkiensa kanssa kirjakaupassa katsomassa löytäisikö, mitään kiinnostavaa isolla alennuksella. Hänen käteensä tarttui pari resepti kirjaa, joten olisi aika harjoitella ruuanlaittoa!

 

Screenshot-39.jpg

– Anna! Kuului hihkaisu takaa ja Anna kääntyi ympäri. Hän ei ollut tunnistaa lapsuuden ystäväänsä.

–  Claire rakas! Tämän jälkeen naiset halasivat ja vaihtoivat kuulumisia jutellen monta tuntia. Pian oli kuitenkin aika avata todellinen syy, miksi Claire halusi nähdä Annan.

– Ihana vauva maha, Anna kiljahti riemuissaan, kuin pieni tyttö samalla silitellen isoa kumpua.

– Anna rakas. En halua olla ilonpilaaja, mutta sinä et voi tapailla Vihtoria hän on naimisissa ja hänellä on poika. He ovat Sunset Valleyn perustaja sukua, Claire sanoi vakavoituen ja katsoen Annaa suoraa silmiin.

– Eikä ole! Tottakai hän olisi kertonut sen. En minä aio tehdä sinun pillisi mukaan enään. Olen muuttunut nainen ja luulisi sinunkin tietävän. Sitä paitsi tuskin sinäkään sama ihminen olet. Siitä päätellen, että ryhdyt äidiksi, Anana tuhahti.

– Olet oikeassa. Päätin muuttua Jaredin jätettyä minut teinivuosien jälkeen. Tämä lapsi on silti hänen ja kasvatamme tämän yhdessä, Claire tuhahti vihaisena. Anna oli muuttunut todentotta, mutta oliko muutos hyvä, sitä Claire ei osannut sanoa itselleen vaan lähti pois jättäen jälkeensä suu auki seisovan Annan.

 

Screenshot-42.jpg

Muuttunut Anna tarkoittaa sitä, että on otettava itseään niskasta kiinni. Ensimmäinen näkyvä muutos ulkoisen muutoksen lisäksi oli aloittaa ruuanlaiton oppiminen. Jostain sekin on aloitettava ja syksyn salaatti kuulosti helpolta. Olihan salaatti myös Annan lempiruokaa!

 

Screenshot-41.jpg

– Hei! Anna puhelimessa.

– Olen pahoillani, mutta te ette voi tavata enään. En halua vaarantaa perhettäni, sillä minä tiedän kuka olet. Anna Rosseis vai pitäisikö sanoa Catherine Pain. Lupaan tehdä elämästäsi vaikeata, jos ilmestyt lähellekään aviomiestäni Vihtoria tai rakasta poikaani. Samanlainen valehteleva hupakko, kuin aina.

 

Screenshot-16.jpg

Kuka tämä meidän aloittajamme oikeasti on? Mistä Catherine Painista puhelimessa selitettiin? Miksi hän olisi vaihtanut nimensä Anna Rossieksi? Nyt näyttää siltä, että Anna ei tule saamaan miestä, jolle sydämensä sykkii. Ei tainnut olla paras idea palata takaisin sinne, mistä lähti. Ensi jaksossa voisimme palata menneisyyteen ja katsoa kuka Anna todellisuudessa on! ;)

KIITOS, KUN LUIT! <3

(21 kuvaa + loppukuva)

Tavoitteet maanviiljeliänä ja sukuolvessa 1

♦ Puutarhanhoito taito tasolle 10 
♦ Kasvata jokainen kasvi, joka löytyy ruokakaupasta 
♦ Hanki kaikki kasvit/siemenet 
♦ Jos saat puhelun opetellaksesi pihvi-,muna- ja juustokasvin kasvattamiseksi, suorita se.

 Tapaile/mene naimisiin henkilön kanssa, Ulkoilmasims ja/tai viherpeukalo ja/tai Kalannarraaja 
♦ EI lasta ennen avioliittoa 
♦ Mene naimisiin 
♦ Saa tyttö JA poika (Huom! voit adoptoida toisen ensimmäisen lapsen jälkeen täyttääksesi tavoitteen) 
♦ EI vesimelooneja/omenoita auttamaan lapsen sukupuolessa[/list]